Practitioners
/

Vicky Verhulst

Vicky Verhulst

Vicky Verhulst

DC

Chiropractor Vicky Verhulst is afkomstig uit Brugge. Na haar middelbare school besloot ze om onmiddellijk verder te studeren om chiropractor te worden. Zo heeft ze vijf jaar (1995-2000) aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth in het zuiden van Engeland gestudeerd. Ze behaalde haar ‘Master of Science in Chiropractic’ diploma in 2000 en keerde als ‘Doctor of Chiropractic’ (D.C.) huiswaarts.

Na haar stagejaar werkte zij in een drukke groepspraktijk in Vlissingen (Nederland). Dit was de ideale manier om meer ervaring op te doen en te ontdekken welke richting ze wilde uitgaan met haar eigen praktijk. In 2003 startte ze haar eigen praktijk in Brugge samen met haar man Lieven Van Reybrouck, die osteopaat is. Ze versterkt ook de praktijk van collega chiropractor Hans Desimpele in Sint-Niklaas, dit twee dagen per week.

Chiropractie is een boeiend en fascinerend beroep. Volgens Vicky zijn het de personen die ze dagelijks in de praktijk behandelt, die het beroep interessant maken. Ze blijft het verrassend vinden om met een niet-invasieve specifieke aanpak (enkel door het gebruik van de handen) de patiënt te verlossen van pijn en ongemak.

Locations